Leica CALONOX SIGHT

zařazení: TERMOVIZE | Termovizní předsádky | Termovize LEICA | Předsádky | Leica

Termovize monokulár/předsádka Leica CALONOX SIGHT

Leica CALONOX SIGHT

obrázky: 12345678910

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Leica CALONOX SIGHT

Záruka: tříletá | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE019946

PŘI PLATBĚ CELÉ ČASTKY PŘEDEM, NEBO ZAPLACENÍ ZÁLOHY (ZÁLOHOVÁ FAKTURA EMILEM) VE VÝŠI 80000,-  DOSTANETE SLEVU 3000,- , NEBO ZBOŽÍ V TÉTO HODNOTĚ.

ZÁLOHU PŘIJÍMÁME POUZE JELI ZBOŽÍ NA SKLADĚ, NEBO MINIMÁLNĚ NA CESTĚ K NÁM

Leica Sport Optics (Wetzlar) poprvé představuje termální zobrazovací zařízení speciálně pro myslivce: Leica Calonox. Model bude k dispozici ve dvou verzích: Leica Calonox View jako čistě pozorovací zařízení a jako předsádka ve spojení s puškohledem – Leica Calonox Sight.

Vzhledem k současným okolnostem týkajícím se lovu divokých prasat, zejména v Evropě, jsou termovizní přístroje pro myslivce stále více potřebné.

Podobně jako běžné digitální fotoaparáty, termovizní kamery detekují infračervené záření jako tepelný podpis, který není pro lidské oko viditelný.

S novými termovizními kamerami Leica Calonox je možné v terénu obeznat zvěř ve tmě nebo ve ztížených světelných podmínkách. Modely Leica Calonox nabízejí velké zorné pole s vysokým detekčním rozsahem a vysoce kontrastním zobrazováním.

Díky velkému senzoru a OLED displeji s vysokým rozlišením nabízejí obě optiky nejvyšší kvalitu pozorování. Důmyslný design modelů Leica Calonox je revolucí na trhu s termálními zařízeními. Funkční prvky jsou mimořádně ergonomické a snadno se ovládají. Kromě toho je obsluha pomocí pouze tří tlačítek intuitivní, uživatelsky přívětivá a efektivní.

Vyrábí se v Německu.

Dvojí použití: předsádka a monokulár

Dvojité použitie

Výběr je na tobě.

Leica Calonox Sight může být použita buď na pozorování nebo ji lze připojit k puškohledu pomocí adaptéru. V obou případech nezůstanou skryté žádné detaily, a to ani na velké vzdálenosti.

 

 

Technologie LIO

Leica Image Optimization

Leica Image Optimization

Leica má špičkové schopnosti a pověst v oblasti digitálního zpracování obrazu.

Už celá desetiletí Leica zdokonaluje digitální optimalizaci obrazu. Nyní společnost využívá své poznatky a zkušenosti také pro nové termovize.

Výpočtem se obraz optimalizuje pomocí relevantních algoritmů pro zlepšení kontrastu, ostrosti a barev.

Vynikající rozsah rozpoznávání termovizního zařízení Leica Calonox Sight je založen na špičkovém senzoru oxidu vanadu (VOx) s rozlišením 384×288 pixelů a velikostí pixelů 17 um s vynikajícím teplotním rozlišením.

Extrémní přesnost a maximální opakovatelnost

presnosť

 

Přesné zaměření, přesný zásah.

Předsádka Leica Calonox Sight je ideální pro použití s ​​puškohledem a proto je vybavena jednonásobným zvětšením. Díky své jednodílné konstrukci nabízí Calonox Sight vynikající spolehlivost a trvale přesný a opakovatelný bod zásahu.

Působivé rozpoznávání detailů na velkou vzdálenost

Detaily

 

Identifikovat, rozpoznat, zjistit

Uvidíte více, bezpečně identifikujte cíl. S definovanou velikostí cíle 1,7 x 0,5 m dokáže Leica Calonox Sight detekovat cíle do vzdálenosti 2000 metrů, rozpoznat cíle do 700 m a přesně je identifikovat až do 350 m.

Mimořádně velké zorné pole

Veľké zorné pole

Nic vám neujde.

Objektiv o průměru 42 mm, který je ideální pro pozorování zblízka, poskytuje velké zorné pole a optimální přehled i na velkou vzdálenost. Leica Calonox Sight je vybavena zvětšením 1x a je speciálně optimalizována pro použití s ​​puškohledem.

 

Připojení a nulování

Pripájanie, adaptér

Chcete-li přístroj Leica Calonox Sight využívat jako předsádku, potřebujete adaptér, který odpovídá průměru objektivu vašeho puškohledu.

Po připojení můžete upravit část obrazovky pro použití s ​​puškohledem. Aby se umožnilo úspěšné vynulování, korekce zaměřovacího kříže pomáhá přesně zarovnat obrazovku se záměrným křížem v puškohledu. V tom vám pomůže aplikace Leica Calonox Sight App (již brzy).

 

 

Aplikace Calonox Sight

Leica Calonox Sight App

Pohodlné dálkové ovládání přes smartphone.

Aplikace Calonox Sight nabízí ještě větší podporu tím, že vám umožní pohodlné ovládání funkcí pomocí smartphonu. Po připojení zařízení přes Bluetooth můžete pomocí mobilního telefonu rychle a snadno změnit nastavení nabídky. Jednoduchým kliknutím můžete přepnout displej z denního na noční režim.

JIŽ BRZY

Elegantní design a intuitivní ovládání

Dizajn

Zredukovány na to podstatné.

Design produktu ve známém stylu Leica je zaměřen na lovecké potřeby uživatele. Jeho válcový tvar a snadná ovladatelnost se dokonale integrují do loveckého vybavení – ať už namontovaného nebo drženého v ruce. Uživatelsky přívětivé, intuitivní třítlačítkové ovládání menu nabízí přehlednou navigaci, která umožňuje snadnou a rychlou manipulaci i v rukavicích.

 

 

OLED displej a dobíjecí baterie

 

OLED displej

Nejmodernější technologie.

Výkonný OLED displej s rozlišením 1024×768 pixelů umožňuje pohodlné pozorování a spolehlivou identifikaci při střelbě. Integrovaná dobíjecí baterie s výdrží cca 11 hodin je obzvlášt dobře chráněna před chladem a vlhkostí. Její nabíjení je možné i během provozu – např. pomocí powerbanky.

 

Výhody na první pohled

– vynikající obrazový výkon – extrémně vysoký kontrast a detaily

– provozní doba nejméně 6 hodin

– zvětšení Leica Calonox “Sight”: 1x

– průměr čočky: 42 mm

– rozměry: 165 x 65 mm

– ergonomie a design – praktický a uživatelsky přívětivý

– senzor Vox 384×288 pixelů

– OLED displej s rozlišením 1024 x 768 pixelů

– integrovaná dobíjecí baterie

 

 

Balení obsahuje: produkt, pouzdro, nabíjecí kabel, popruh na přenášení, průvodce rychlým spuštěním, hadřík na čištění čoček, očnice (pro použití jako pozorovací zařízení)

 

Technické parametry

zvětšení 1x

zorné pole 8.9×6.7°(15.5m x 11.7m / 100m)

dioptrická korekce 0 dpt

vodotěsnost IP67

hmotnost 685 g (včetně baterie)

typ videosignálu na výstupu PAL, USB-C

Display OLED

detekční vzdálenost 2000 m (1,7×0,5m) 2 Pixels

frekvence snímání 50 Hz

ohnisková vzdálenost 42 mm

senzor Vox, 384×288

rozpoznávací vzdálenost 700 m (1,7×0,5m) 6 Pixels

identifikační vzdálenost 350 m (1,7×0,5m) 6 Pixels

rozlišení displeje 1024×768

rozměr v mm 165 x 65 mm

nahrávání během dne ne

nahrávání v noci ne

výdrž baterie 8-11 hod.

velikost pixelů 17 µm

zobrazení úhlopříčky 0.39′

vysílání živě ne

tepelná citlivost≤ 50mK (25°C)

světelnost objektivu 1,1 f

Doprava Zdarma
102 990,-
4

Další fotografie

Leica CALONOX SIGHTLeica CALONOX SIGHTLeica CALONOX SIGHTLeica CALONOX SIGHTLeica CALONOX SIGHTLeica CALONOX SIGHTLeica CALONOX SIGHTLeica CALONOX SIGHTTermovizní předsádka a monokulár (2v1) Leica Calonox Sight vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...