Automatická líheň na vejce BOROTTO REAL 24 AUTOMATIC

zařazení: OBORY a BAŽANTNICE | Líhně - Bažantí zvěř a drůbež | Líhně REAL | Automatické

Automatická líheň na vejce BOROTTO REAL 24 AUTOMATIC

Automatická líheň na vejce BOROTTO REAL 24 AUTOMATIC

obrázky: 123456

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Automatická líheň na vejce BOROTTO REAL 24 AUTOMATIC

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Skladem

kód: STE023416

Líheň na drůbež, automatické otáčení, na 24 slepičích vajec, ukazatel teploty, digitální regulace teploty 30-40°C, nádržka na vodu. Hledáte-li universální automatickou líheň na kuřata, křepelky, husy, kachny, bažanty či exotické ptactvo, máte před sebou výbornou volbu. S tímto velice kvalitním inkubátorem bude líhnutí i dolíhnutí drůbeže jedna báseň. Celý proces líhnutí můžete kontrolovat přes průhledné otvory ve víku a na digitálním displeji lze pohodlně pozorovat aktuální teplotu v líhni. Na otáčení vajec nebudete muset vůbec myslet díky modulu, který vejci pravidelně otáčí v 1 hod. intervalech. Vaším úkolem bude pouze udržování vlhkosti, které je díky vnějším nádržkám naprosto jednoduché. Ani údržba a čištění líhně nebude žádný problém. Líheň je totiž vyrobena z velice odolného a kvalitního plastu a vydrží Vám řadu let.

Detailní popis produktu

Automatická líheň REAL 24 AUTOMATIC - s dolíhní drůbeže

vhodná k líhnutí vodní a hrabavé drůbeže - pro kuřata, křepelky, kachny, krůty, husy, ale i exotické ptactvo. S automatickým otáčením až 24ks vajec - možnost i ručního otáčení vajec, s digitální regulací teploty od 30 do 40°C, s manuální regulací vlhkosti, s nádržkou na přívod vody a s teploměrem. 

Součástí balení je samozřejmě český návod, který obsahuje užitečné rady, tipy a triky pro úspěšné líhnutí. Navíc v případě potřeby poskytujeme našim zákazníkům poradenství s vhodným výběrem líhně i s praktickými radami při líhnutí vodní a hrabavé drůbeže. Garantujeme 24 měsíční záruční dobu a poskytujeme záruční i pozáruční servis. 

Kapacita líhně dle jednotlivých druhů drůbeže
Kapacita líhně REAL 24 AUTOMATIC

Kapacita s otočným roštem:  24 slepičích, 96 křepelčích, 24 husích, 24 kachních nebo 24 bažantích vajec.



Systém otáčení vajec 

Líheň nabízí možnost automatického otáčení vajec za pomocí modulu, který pravidelně otáčí vejci umístěnými v otočném roštu v 1 hodinovém intervalu. Otočný rošt je vybaven unikátními liskami vhodnými pro všechny velikosti vajec vodní a hrabavé drůbeže. V případě potřeby je také u líhně možné otáčet vejce manuálně (ručně)  to při odpojení modulu  a vyjmutí otočného roštu z líhně a umístěním vajec přímo na mřížku - základnu na líhnutí. Standartně je  tato mřížka užívána pouze na poslední 2-3 dny inkubace, kdy se vejce vyjmou z otočného roštu a vloží se na tuto mřížku, kde se s nimi již neotáčí, aby si plod mohl najít nejvhodnější cestu ze skořápky a úspěšně se tak vylíhnul v drůbež.
Systém otáčení vajec REAL 24 AUTOMATIC


Nastavení a kontrola teploty

Teplotu je možné nastavit a případně i dále regulovat v rozsahu od 30 do 40°C s přesností na 0,1°C za pomoci ovládacího panelu elektronické řídící jednotky viz obrázek níže. Panel je vybaven digitálním displejem s ukazatelem teploty a ovládacími tlačítky pro potřebné nastavení líhně. 
Regulace  teploty REAL 24 AUTOMATIC


Nastavení a kontrola vlhkosti

Vlhkost se reguluje manuálně za pomoci ručního dolévání vody do vnějších otvorů, které odvádí tuto vodu do kanálků-nádržek umístěnými pod základnou na líhnutí (plastovou mřížkou) ve spodním krytu líhně. Odpařováním této vody z nádržek vzniká požadovaná vlhkost v líhni => 45-55% s vodou v jedné nádržce a 60-65% s vodou v obou nádržkách.  Optimální teplota doplňované vody se pohybuje okolo 25-30°C (nedoporučuje se voda studená). Pro trvalou kontrolu hladiny vlhkosti a automatické doplňování vody do líhně lze přikoupit automatický zvlhčovač vzduchu SIRIO. 
Regulace vlhkosti REAL 24 AUTOMATIC

Otáčení vajec, teplota i vlhkost jsou velmi důležitými faktory pří inkubaci drůbeže a je důležité udržovat správný postup a hodnoty, aby bylo líhnutí úspěšné!  Další cenné rady, které mohou pomoci dosáhnout vysoké líhnivosti naleznete v návodu.

Inkubace vajec u líhně REAL

 

Parametry produktu:

Hmotnost: 4.4 kg
Kapacita otočného roštu: 24 slepičích vajec
-: 24 kachních vajec
--: 24 bažantích vajec
---: 96 křepelčích vajec
----: 24 husích vajec
Otáčení vajec: Automatické - každou 1 hodinu
Alarm teploty a vlhkosti: Ne
Regulace teploty: Ano - digitálně
Rozsah teploty: 30oC - 40oC
Ukazatel teploty: Ano - s přesností na 0,1 °C
Regulace vlhkosti: Ano - manuálně
Rozsah vlhkosti: 45-55 % s vodou v jedné nádržce
-----: 60-65 % s vodou v obou nádržkách
Ukazatel vlhkosti: Ne
Průměrný dodávaný příkon: 50 W
Maximální dodávaný příkon: 100 W
Napájecí napětí: 230 V, 50/60HZ
Rozměry balení: 52x40x25 cm
4 299,-
1

Další fotografie

Automatická líheň na vejce BOROTTO REAL 24 AUTOMATICAutomatická líheň na vejce BOROTTO REAL 24 AUTOMATICAutomatická líheň na vejce BOROTTO REAL 24 AUTOMATICAutomatická líheň na vejce BOROTTO REAL 24 AUTOMATICAutomatická líheň na vejce BOROTTO REAL 24 AUTOMATIC vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...