Lepidlo na závity SchleTek Screw-Lock - Medium

zařazení: DOPLŇKY KE ZBRANÍM | Pomůcky na střelnici | Speciální přípravky pro zbraně

Velmi kvalitní středně-pevnostní lepidlo na závity. Zabraňuje samovolnému uvolnění, svařování třením, zadírání a korozi.

Lepidlo na závity SchleTek Screw-Lock - Medium

obrázky: 1

Lepidlo na závity SchleTek Screw-Lock - Medium

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Skladem

kód: STE017889

Popis produktu

 

Lepidlo na závity SchleTek Screw-Lock trvale zajišťuje závitové sestavy. Zabraňuje samovolnému uvolnění, svařování třením, zadírání a korozi.

 

Screw-Lock je speciální lepicí tmel, který vytvrzuje v nepřítomnosti vzduchu. Může být univerzálně použit pro zajištění závitových sestav všech typů a tvarů. Je to také rychlé, snadné a bezpečné řešení v případě opotřebovaných, nebo stržených závitů. Screw-Lock vyplní mezeru až do 0,25 mm, zabraňuje zadření způsobenému korozí a je odolný vůči teplotám od -55 °C do +150 °C (302 °F). S viskozitou přibližně 2500 - 4500 mPas je Screw-Lock vysoce viskózní. Manipulační pevnost je dosažena přibližně po 30 až 50 minutách; plná pevnost je dosažena přibližně po 6 až 12 hodinách.

Požadovaná pevnost spoje určuje, zda je vhodné středně-pevnostní lepidlo „MEDIUM“ (střední pevnost, možná demontáž pomocí standardních ručních nástrojů) nebo vysoko-pevnostní lepidlo „STRONG“ (vysoká pevnost, demontáž obtížná u standardních ručních nástrojů, nutné lokální zahřívání pro demontáž).

Lze použít univerzálně na všechny velikosti závitů.

Navzdory špičkové efektivitě, Screw-Lock neobsahuje žádné složky klasifikované jako nebezpečné látky, a proto nevyžaduje žádné zvláštní označení.

 

Obsah: 20 ml

415,-
2 vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...