LAVIDE Sous-Vide-Stick LX.20
zařazení: Další výbava | Zpracování zvěříny | Výrobky ze zvěřiny
LAVIDE Sous-Vide-Stick LX.20
LAVIDE Sous-Vide-Stick LX.20
Záruka: dvouletá | Doba dodání: Skladem
kód: STE023985LAVIDE Sous-Vide-Stick LX.20
Ponorná cirkulační hlavice pro nízkoteplotní šetrnou úpravu potravin metodou Sous Vide.
Úprava potravin metodou Sous Vide (čteno suvid) se dlouhá léta využívala pouze v nejlepších restauracích. Ponorné ohřívací hlavice umožňují metodu Sous Vide používat i v pohodlí domova.
Název úpravy Sous Vide pochází z francouzštiny a v překladu znamená „ve vakuu“. Jedná se o metodu přípravy jídla při nízkých teplotách a bez přístupu vzduchu. Tato metoda je vhodná pro přípravu masa, zeleniny nebo ovoce. Nízká teplota, při níž k úpravě jídla dochází, neničí živiny, vitamíny ani jídlo nevysušuje. Výsledkem je jemné a šťavnaté maso nebo šetrně připravená zelenina bez ztráty barvy a vitamínů. Připravovaná potravina se spolu s kořením a dalšími přísadami, které surovině přidají chuť a vůni (jako je například máslo) neprodyšně uzavře vakuovou baličkou do speciálních sáčků. Následně se vloží do lázně, která je pomocí ponorné cirkulační hlavice rovnoměrně prohřívána za určité teploty po určitou dobu. Díky tomu, že teplota lázně nepřesáhne bod varu, nehrozí převaření nebo přepálení. V případě masa a dalších potravin lze Sous Vide kombinovat s dopečením na pánvi nebo grilu.
Metoda Sous Vide se také používá k prodloužení trvanlivosti pokrmů. Hotové pokrmy nemusí sloužit pouze k okamžité spotřebě. Po zchlazení na teplotu přibližně 3 °C mohou zůstat připravené v lednici při zachování plné chuti a nutriční hodnoty po dobu až 4 týdnů.
Charakteristika:
ponorná ohřívací tyč (cirkulační hlavice) pro úpravu potravin šetrnou metodou Sous Vide
vysoký výkon
kompaktní rozměry
LCD dotykový displej
časovač
uchycení pomocí páčky na vhodnou nádobu kulatého i hranatého tvaru
rovnoměrné udržení požadované teploty s odchylkou +/- 0,1°C
oběhová vrtule LX.20 udržující konstantní teplotu v celém objemu nádoby, čímž brání vytváření různých teplotních rozdílů v různých částech nádoby (mnoho srovnatelných modelů ohřívá vodu pouze v blízkosti tyče, což má za následek nekvalitní ohřívání potraviny v různých částech na různé stupně)
kvalitní nerezová ocel
neklouzavý pogumovaný povrch těla pro bezpečnou manipulaci
ochrana proti chodu na sucho
precizní německá kvalita společnosti Landig + Lava GmbH
dlouhá životnost
Specifikace:
Model | LAVIDE LX.20 |
Výkon | 1200 W |
Teplotní odchylka | +/- 0,1 °C |
Nastavení času | až 99 h 59 min |
Elektronické nastavení teploty v rozsahu | 0 až +90°C |
Vhodné pro objem vody | 5 až 20 litrů |
Odolnost | IPX7 |
Barva | antracit |
Rozměr | 31 x 5,5 cm |
Hmotnost cca | 1,1 kg |
Obsah balení | 1 ks ponorné hlavice |
Další fotografie
vytiskni produkthledání
Vážení zákazníci,
Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!
Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...
Vyzkoušejte...
http://inzerce.vseprolov.cz