Steiner Ranger Xtreme 8x56

zařazení: OPTIKA | STEINER | DALEKOHLEDY MYSLIVECKÉ | Velká světelnost | Univerzální myslivec | Binokuláry Hunting Ranger

Steiner Ranger Xtreme 8x56

Steiner Ranger Xtreme 8x56

obrázky: 123456

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Steiner Ranger Xtreme 8x56

Záruka: deset let | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE014442

 

PŘI PLATBĚ CELÉ ČASTKY PŘEDEM, NEBO ZAPLACENÍ ZÁLOHY (ZÁLOHOVÁ FAKTURA MAILEM) VE VÝŠI 15000,-  DOSTANETE SLEVU 500,- , NEBO ZBOŽÍ V TÉTO HODNOTĚ.

ZÁLOHU PŘIJÍMÁME POUZE JELI ZBOŽÍ NA SKLADĚ, NEBO MINIMÁLNĚ NA CESTĚ K NÁM

 

Steiner Ranger Xtreme 8x56

Dalekohled Steiner Ranger Xtreme 8x56 je velice oblíbený dalekohled. Za špatných světelných podmínek oceníte velký 56-mm objektiv s extrémním světelným tokem, díky němuž si užijete pozorování i v noci.

Firma Steiner zde používá vysoce kontrastní optiku, která zprostředkovává jasný obraz s vysokou ostrostí kontur a s přirozenou barevností už od vzdálenosti 2 metry. Dalekohled Steiner Ranger Xtreme 8x56 můžete snadno zaostřit použitím systému FAST-CLOSE-FOCUS. Nachází se ve středové části. Zaostřujete rychle a plynule a získáte ostré detaily od malé vzdálenosti až do nekonečna. Velmi široké zorné pole umožňuje pohodlné pozorování rozsáhlých ploch.

Dalekohled je robustní, odolný, vyrobený z polykarbonátu Makrolon. Je vodě odolný do 3 metrů, plněný stlačeným dusíkem. Můžete ho používat při teplotách od -20oC do +80oC. Protiskluzové NBR-Longlife-pogumování odpuzuje olej, kyselé tekutiny a chrání dalekohled před vlivy počasí.

Ergonomický design s pogumovanými ovládacími prvky dovoluje snadnou manipulaci i v případě, že máte na rukou rukavice. Očnice vyrobené z měkkého trvanlivého silikonu stíní boční světlo. Uživatelé s brýlemi je mohou snadno sklopit. Připojení popruhu ClicLoc k dalekohledu umožňuje bezpečné, pohodlné nošení a zároveň rychlé uchopení a pozorování.

Dalekohled se dodává s elegantním funkčním pouzdrem, ClicLoc-neoprenovým popruhem, ochrannými krytkami a krytkami objektivu.

Pevné zvětšení 8 x
Průměr objektivu 56 mm
Optický systém High-Contrast
Minimální pozorovací vzdálenost 2.3 m
Zorné pole na 1000 m 125 m
Průměr výstupní pupily 7 mm
Stmívací faktor 21.2
Světelnost objektivu 49.00
Hmotnost 1130 g
Šířka 142 mm
Výška 183 mm
Délka 80 mm

Doprava Zdarma
21 790,-
3

Další fotografie

Steiner Ranger Xtreme 8x565118511851185118 vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...