Steiner WildLife 8x42

zařazení: OPTIKA | STEINER | Binokuláry Outdoor Wildlife

Steiner WildLife 8x42

Steiner WildLife 8x42

obrázky: 123

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Steiner WildLife 8x42

Záruka: 30 let | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE016412

PŘI PLATBĚ CELÉ ČASTKY PŘEDEM, NEBO ZAPLACENÍ ZÁLOHY (ZÁLOHOVÁ FAKTURA MAILEM) VE VÝŠI 15000,-  DOSTANETE SLEVU 500,- , NEBO ZBOŽÍ V TÉTO HODNOTĚ.

ZÁLOHU PŘIJÍMÁME POUZE JELI ZBOŽÍ NA SKLADĚ, NEBO MINIMÁLNĚ NA CESTĚ K NÁM

 

Steiner WildLife 8x42

S dalším vývojem řady Steiner Wildlife je stanoven nový standard pro výkonné dalekohledy nejvyšší třídy.

Nová série ztělesňuje všechno, čím je firma Steiner už léta proslavená: inovace, legendární robustnost, optika nejvyšší kvality a perfektní intuitivní manipulace.

Řada Wildlife byla koncipována pro náročného a ambiciózního uživatele, který v otázce kvality a robustnosti nechce dělat žádné kompromisy.

Příroda před nás často staví extrémní výzvy v podobě husté mlhy, silného deště, mimořádného mrazu nebo sálajícího vedra. Za těchto podmínek je nezbytné, aby vaše vybavení fungovalo bezvadně.

S novým robustním designem a nově zpracovanou optikou se stane dalekohled Wildlife spolehlivým společníkem, který se svým vlastníkem odolá i těm nejhorším přírodním podmínkám.

Už žádné kompromisy – to je nová řada Steiner Wildlife

Osminásobné zvětšení zajišťuje stabilní obraz i během pohybu. Dalekohled disponuje mimořádně velkým zorným polem.

Dalekohled Steiner Wildlife 8x42 je víceúčelový dalekohled s osminásobným zvětšením a velmi širokým zorným polem. Další výhodou je snadné a pohodlné ovládání.

Řada Steiner Wildlife disponuje Steiner HD-optikou, která zajišťuje nejvyšší míru preciznosti a vysoce kvalitní fluoridová skla naprosto věrnou prezentaci barev. To vše nám poskytuje jasný detailní obraz a optimální kontrast až k okrajům obrazu. Optika Steiner dociluje maximálního průchodu světla. Díky širokému zornému poli získáte bezkonkurenční přehled v každé situaci.

Steiner Fast-Close-Focus umožňuje plynulé, pohodlné a rychlé zaostřování krátkým pootočením točítka ve středové části. Po zaostření získáte ostrý obraz od 2 metrů až do nekonečna bez dalšího doostřování.

Dalekohled je extrémně robustní. Lze ho používat při teplotách od -20oC do +80oC. Je vodě odolný do 3 metrů, plněný dusíkem. NBR-Lonlife-pogumování chrání dalekohled před olejem, kyselými tekutinami a povětrnostními vlivy. Steiner Nano-Protection je speciální vrstva čoček, která usnadňuje čištění čoček a odpuzuje déšť a sníh.

Dalekohled Steiner Wildlife 8x42 je dodáván v elegantní brašně s měkkým neoprenovým ClicLoc-popruhem, krytkami objektivu a ochrannými krytkami.

Pevné zvětšení 8 x
Průměr objektivu 42 mm
Minimální pozorovací vzdálenost 2 m
Optický systém High-Definition
Zorné pole na 1000 m 125 m
Průměr výstupní pupily 5.3 mm
Stmívací faktor 18.3
Světelnost objektivu 27.56
Hmotnost 725 g
Šířka 135 mm
Výška 175 mm
Délka 60 mm

Doprava Zdarma
17 990,-
3

Další fotografie

Steiner WildLife 8x42Steiner WildLife 8x42 vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...