Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)

zařazení: Svítilny na kolo

Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)

Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)

obrázky: 12345678

Zobrazit splátkovou kalkulačku

Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)

Záruka: dvouletá | Doba dodání: Do tří dnů

kód: STE015941

Druhá generace nabíjecí cyklosvítilny Fenix BC30R přináší světelný tok až 1800 lumenů (ANSI) a dosvit až 161 metrů. K napájení slouží interní Li-ion akumulátor o kapacitě 5200 mAh / 3,7V, který se nabíjí přes micro USB konektor přímo ve svítilně. Světelným zdrojem jsou dvě moderní diody Cree XM-L2 U2 s teplejším odstínem světla (neutral white). Výhodou tohoto odstínu světla je přirozenější a kontrastnější podání barev v terénu. Svítilna používá osvědčenou technologii dvojitého směrování světla „Dual Distance Beam System“. Hlavní kužel světla je vytvářen speciálně navrženou optikou a svítí do dálky, zatímco sekundární široký kužel paprsků dotváří optický člen, který je v horní části tvarován tak, že světlo směřující nahoru láme dolů na zem. Vzniká tím kužel plynule osvětlující celý prostor před jízdním kolem - a to i v místech, která běžné cyklistické svítilny nepokryjí.

Vylepšení doznal vzdálený kabelový spínač, nyní jím lze svítilnu zapnout, vypnout i přepínat mezi režimy výkonu. Nový design držáku na řidítka se vyznačuje nižší hmotností a rychlejší montáží bez použití nářadí. Držák umožňuje rychlé vyjmutí svítilny, takže ji lze použít i jako vysoce výkonné ruční světlo. Držák lze použít na všechna řidítka s průměrem od 22 až do 35 milimetrů.

K dispozici je celkem šest digitálně regulovaných režimů výkonu včetně varovného blikání. Na cyklosvítilně se nachází také informační OLED displej, který zobrazuje stav nabití akumulátoru, zvolený režim a zbývající dobu svícení. Světlo na kolo Fenix BC30R vám zajistí kvalitní osvětlení na noční tréninky, pravidelné dojíždění do práce i na vytrvalostní závody.

Všechny parametry svítilny (světelný tok, doba provozu na baterie, vodotěsnost a dosvit) jsou změřeny v souladu s normou ANSI/NEMA FL 1-2009.

Parametry nabíjecí cyklosvítilny Fenix BC30R

Jsou použity dvě výkonné LED Cree XM-L2 U2 s neutrálním odstínem světla a životností 50000 hodin.
Celkem šest režimů výkonu: BURST 1800 lumenů (po dobu zmáčknutí) -> 1000 lumenů (2,6 hodiny) -> 400 lumenů (7,3 hodin) -> 150 lumenů (16,15 hodin) -> 50 lumenů (36 hodin) -> varovné blikání (150 lumenů).
Časy výdrže jsou měřeny s interním nabíjecím li-ion akumulátorem s kapacitou 5200 mAh / 3,7 V.
Nabíjení přes micro-USB konektor, maximální napájecí napětí 5 V.
Doba nabíjení cca 5 hodin při plně vybitém akumulátoru, může se lišit dle síly použité nabíječky (doporučeno 1500 mA a více).
Informační OLED displej s indikací stavu nabití a zbývající dobou svícení pro daný režim
Elektronika s digitální konstantní regulací výkonu.
Speciálně tvarovaná optika vytváří světelný kužel kombinující široké periferní osvětlení s dosvitem 161 metrů (6480 cd).
Svítilna se do držáku uchycuje pomocí rychloupínacího mechanismu, který ji umožňuje sejmout během okamžiku a stejně rychle ji opět bezpečně nasadit.
Pogumovaná konstrukce objímky držáku zajišťuje pevné a bezpečné uchycení svítilny na kolo s jednoduchým a spolehlivým nastavením směru svícení.
Tělo svítilny je vyrobené z hliníkové slitiny.
Se svítilnou se dodává vzdálený kabelový spínač (odnímatelný), kterým lze měnit režimy a aktivovat nejsilnější BURST režim.
Svítilna má paměť a zapne se vždy v posledním nastaveném režimu (neplatí pro blikací režim).
Ochrana proti přehřátí - pokud se svítilna zahřeje nad bezpečnou mez, dojde k automatickému přepnutí do nižší úrovně výkonu.
Rozměry 11,4 cm x 5,05 cm x 3,18 cm.
Hmotnost 221,6 gramů (bez držáku).
Voděodolná a prachotěsná dle standardu IP66 (ostřikování silnými proudy vody ze všech směrů).
Obsah balení: svítilna s integrovaným akumulátorem, držák na řidítka s distančními vložkami, dálkový spínač, USB kabel.
Ke svítilně lze dále dokoupit USB adaptér do elektrické sítě a USB adaptér do auta.

Použití nabíjecího světla na kolo Fenix BC30R

Stisknutím horního tlačítka při vypnuté svítilně se na displeji zobrazí čtyřdílný ukazatel stavu nabití akumulátoru.

Svítilna se zapíná a vypíná zmáčknutím horního tlačítka po dobu 1 vteřiny. Jakmile je světlo zapnuté, režimy svícení se přepínají tlačítky plus a mínus, blikací režim se aktivuje rychlým dvojitým zmáčknutím horního tlačítka. Na displeji se zobrazuje číslo zvoleného režimu a zbývající doba svícení. Doba svícení ve vysokém režimu se aktualizuje jednou za minutu, v nižších režimech se aktualizuje jednou za 5 minut.

Svítilnu lze kompletně ovládat i kabelovým spínačem. Kabelový spínač připojte konektorem do zdířky na spodní straně svítilny. Zdířka je opatřena gumovou krytkou, kterou před zasunutím konektoru odklopte. Pomocí suchého zipu na spínači jej připevněte na zvoleném místě řidítek. Svítilnu je možné zapnout a vypnout podržením tlačítka se symbolem čtverce po dobu cca půl vteřiny. Krátkými stisky tohoto tlačítka lze cyklicky přepínat režimy svícení (kromě zábleskového režimu). Podržením tlačítka se symbolem blesku se aktivuje BURST režim po dobu maximálně 20 vteřin (po dobu držení tlačítka) či nejvyšší dostupný režim. BURST režim lze aktivovat i když je svítilna vypnutá.

Pokud zbývající čas svícení poklesne pod 30 minut, začne horní tlačítko červeně blikat. Svítilna poté postupně automaticky přepne do nižších režimů výkonu pro zajištění co nejdelší výdrže. Pokud je akumulátor kriticky vybitý, tak dojde k přepnutí do zábleskového režimu. V takovém případě doporučujeme svítilnu co nejdříve nabít, aby nedošlo k vypnutí ochranné elektroniky zabudované v akumulátorech a tím pádem ke zhasnutí světla.
Nabíjení

Odklopte gumovou krytku micro USB konektoru na spodní straně svítilny a pomocí přiloženého USB kabelu ji zapojte do počítače, síťového USB adaptéru nebo USB adaptéru do auta. K nabíjení lze případně použít i libovolnou nabíječku na mobilní telefon s micro USB konektorem.
Po zapojení se začne svítilna nabíjet. Na displeji zobrazuje stav nabití baterie a tlačítko zeleně bliká.
Během nabíjení lze svítilnu používat, dostupný bude jen nejnižší režim 50 lumenů.
Po plném nabití svítí tlačítko zeleně, nebliká. Doba nabíjení je cca 5 hodin.
Použité Li-ion akumulátory netrpí paměťovým efektem, takže lze svítilnu dobíjet kdykoliv.

Produktové recenze

V megatestu LED světel na webu mtbs.cz porazila BC30 veškerou konkurenci a díky svým kompaktním vlastnostem se stala vítězem.

Upozornění

Nerozebírejte sami zapečetěné části svítilny, poruší se tím záruka.
Pokud zapínací tlačítko svítí červeně a nelze přepnout na vyšší režimy výkonu, pak je akumulátor vybitý a je třeba ho nabít.
Pokud svítilna bliká, či se nerozsvítí, pak to znamená, že je akumulátor vybitý. Nabijte jej.

Záruka

Zákonná dvouletá záruka.

3 499,-
2

Další fotografie

Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů)Nabíjecí cyklosvítilna Fenix BC30R (1800 lumenů) vytiskni produkt

Doporučujeme

Dárkový poukaz

Vážení zákazníci,

Kromě internetového obchodu pro vás nyní spouštíme nový internetový bazar. Žádné provize nebo zbytečné průtahy!

Stačí vložit inzerát a počkat na odpověď kupujícího...

Vyzkoušejte...

http://inzerce.vseprolov.cz

Inzertní server

přejít na inzerci ...